Architectonisch beton op maat
Martin De Witte Agref

Architectonisch beton op maat

Profiel - Agref

Sinds 1945 is Agref de specialist bij uitstek in architectonisch beton in Wetteren en ver daarbuiten. Vandaag vertegenwoordigt zaakvoerder Martin De Witte de derde generatie van het familiebedrijf. De producent specialiseert zich in prefabbalkons, maar ook voor een waaier aan andere betonelementen of straatmeubilair doet u een beroep op Agref.

Maar liefst 75 jaar ervaring legt Agref aan de dag om klanten te voorzien van kwalitatief architectonisch beton en gericht advies. “Vanaf het eerste moment denken we mee over de efficiëntie voor de klant”, vertelt Martin De Witte. “Door onze ruime ervaring gaan we bovendien proactief om met mogelijke problemen.” Agref maakt prefabbetonelementen op maat. Van balkons, terrassen en luifels over dorpels en gevelpanelen tot kolommen en trappen. Ook de levering op de bouwplaats neemt Agref in handen.

Het middelgrote bedrijf rekent op een team van 35 arbeiders en 10 bedienden. “Doordat we in een compact team nauw samenwerken, kunnen we snel schakelen”, vertelt Martin. “Als bedrijfsleider ben ik bovendien op de hoogte van elk project. Ik wil de connectie met elke klant behouden.” Die klanten zijn voornamelijk projectontwikkelaars en aannemers. Daarnaast merkt Martin dat architectonisch beton steeds meer ingang vindt bij particulieren.

Streng op kwaliteit

Agref heeft een ruim aanbod aan kleuren en afwerkingen, zodat hun sierbeton perfect past binnen ieder project. “We beschikken over diverse standaardkleuren”, vertelt Martin. “Vindt de klant toch niet de ideale kleur en afwerking, dan werken we op maat door nauwkeurig granulaten te mengen waarmee we een nieuwe kleur bekomen.” Een hoogkwalitatief, stijlvol en tijdloos eindresultaat: voor minder doet Agref het niet. Kwaliteitscontrole draagt Martin dan ook hoog in het vaandel. Geen enkel product verlaat de productiehal zonder grondige inspectie. “Het doel is altijd: kwaliteit leveren op redelijke termijn en zo meewerken aan mooie realisaties. Projecten opleveren waar we fier op zijn”, zegt Martin. 

Zo’n geslaagd project is het woonzorgcentrum in De Panne, een echte blikvanger door de hoge afwerkingsgraad. “De timing is bij elk project een uitdaging, maar we zijn perfect in staat om dat bij te benen en op tijd te leveren. We kunnen elke vorm maken, in eender welke afwerking. Van glad over gezuurd tot gewassen beton. Elke afwerking creëert een nieuwe, authentieke uitstraling.”

Agref
Tragelweg 4
9230 Wetteren
T. 09 369 19 11
info@agref.be
www.agref.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels