Bij Biestro H-eat Catering & Hospitality by Tertia catering draait alles om smaak en beleving. Chef en zaakvoerder Glenn De Cock maakt van zijn Bornems familiebedrijf een uniek concept, waarin restaurant en catering samensmelten. “We brengen de passie en kwaliteit van ons restaurant naar elk zakelijk event”, vertelt Glenn.
Als chef en drijvende kracht achter Biestro H-eat Catering & Hospitality, startte Glenn in 2015 samen met zijn schoonouders Ellen en Koen Tertia Catering – en succes volgde al snel. “Al snel moesten we uitwijken naar een grotere keuken”, zegt hij. De nieuwe locatie bood ook ruimte voor een extra troef: de opening van Biestro H-eat, een sfeervol restaurant dat hun cateringaanbod perfect aanvult. “Die combinatie zorgt
ervoor dat we onze gasten zowel in het restaurant als op evenementen verwennen met de beste culinaire totaalbeleving”, zegt Glenn.
Lokale smaak, oprecht genieten
Glenn houdt het simpel en puur in de keuken. Geen overdaad op je bord, maar pure gerechten vol smaak en met liefde bereid. En dat is exact wat je mag verwachten: “Ik maak zowel verrassende smaakcombinaties, maar evengoed de klassiekers die we allemaal kennen en graag lusten”, zegt Glenn. “We werken bewust met lokale leveranciers die hun vak verstaan en kiezen voor ingrediënten van topkwaliteit en zoveel mogelijk uit de streek.”
Bovendien voelt iedereen zich welkom bij Biestro H-eat: “We verwelkomen iedereen met een vriendelijke ‘goeiedag’ en doen er alles aan om onze gasten te verwelkomen in een warme, persoonlijke sfeer”, zegt Glenn. “En aan prijs-kwaliteit al zeker geen gebrek, voor € 43 serveren we al een driegangenmenu, met kwaliteit en beleving voorop.”
Smaakvolle verbinding
In het restaurant testen Glenn en zijn team continu nieuwe smaken en ingrediënten. Wat bij het publiek in de smaak valt, krijgt ook een plek op het cateringmenu. “Zo blijft ons aanbod fris en vernieuwend, precies zoals klanten het wensen”, legt hij uit. “Kies je als bedrijf voor de catering van Biestro H-eat Catering & Hospitality, dan nodigen we je zelfs eerst persoonlijk uit voor een uitgebreide tasting in ons restaurant. Zo’n tasting is de ideale kans om onze smaken en creativiteit te ontdekken, en de passie van ons team al eens live te ervaren. Zo weet je precies wat je jouw gasten serveert en kan je het menu volledig op jouw voorkeuren afstemmen. Zo komen we samen tot een perfecte totaaloplossing op maat.”
Persoonlijke aanpak als handelsmerk
Met zijn enthousiaste team staat Glenn in Bornem en omstreken bekend om hun unieke, persoonlijke aanpak. Ze weten precies wat er nodig is om van elk event een daverend succes te maken. “Bij ons kan je ontspannen en genieten terwijl wij elk detail verzorgen”, zegt Glenn. “Of je nu een personeelsfeest, productlancering of bedrijfsjubileum organiseert, wij staan paraat om het tot in de puntjes te regelen. Een volledige roze setting voor een bedrijfsjubileum, of een receptie in thema van je productlancering? Geen probleem, wij regelen het.” Wat Biestro H-eat zo’n betrouwbare partner maakt, is de vaste begeleiding door het hele traject. “Het fijne is dat je tijdens het hele traject één vast aanspreekpunt hebt”, vertelt Glenn. “Bij grote events zijn we zelf steeds aanwezig, want ‘wat je zelf doet, doe je beter’ (lacht). Het geeft klanten rust om te weten dat alles in goede handen is, en dat we samen elke uitdaging aangaan.”
Op weg naar landelijke bekendheid
In Bornem is Biestro H-eat Catering & Hospitality ondertussen al een begrip, maar de toekomstplannen zijn zeker niet min. Glenn en co mikken op de uitbreiding van hun zichtbaarheid en cateringactiviteiten in Vlaanderen versterken, met een bijzondere focus op de B2B-markt en huwelijken. Maar hun aanbod is echter veel breder dan dat.
“We hebben al veel ervaring met bedrijfsevents, van showroomopeningen tot meerdaagse seminaries. Maar nu is het tijd om nog meer bedrijven kennis te laten maken met onze unieke catering— letterlijk en figuurlijk,” knipoogt hij. “Bij Biestro H-eat kan je rekenen op een unieke catering, met een persoonlijke touch en pure gastronomie.”
Benieuwd wat Biestro H-eat voor jouw bedrijf of event kan betekenen?
Meer info vind je op www.heat.be. Glenn en zijn team ontvangen je met open armen en inspirerende culinaire ideeën. Smakelijk!
Biestro H-eat & Tertia Catering
Hingenesteenweg 48
2880 Bornem
T. 03 501 30 01