Over ons

STERCK. is een gedurfd initiatief om ondernemers en vrije beroepers bij mekaar te brengen. Weg van de platgetreden paden en resoluut origineel.
Het STERCK. concept zorgt voor een doorgedreven 'match' tussen collega-bedrijfsleiders. Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concreet zakelijk resultaat kan opleveren.

Het STERCK. concept bestaat uit meerdere pijlers. Er is enerzijds het STERCK. Magazine, en anderzijds het STERCK. Netwerck. Het magazine is de speerpunt van de externe communicatie naar de doelgroep van ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepers.

Het STERCK. Netwerck is de exclusieve toegang tot een performant en uitgebreid zakelijk netwerck. Waar u rechtstreeks met de juiste mensen aan tafel zit. Een netwerck zonder grote woorden, maar met kwaliteitsvolle gesprekken die business genereren.

Een straf magazine

STERCK. Magazine vormt een intrigerende mix van stercke redactionele content en bedrijfsprofielen. Het magazine springt er uit zowel qua inhoud, qua layout als tone of voice. STERCK. Magazine heeft een zakelijke focus maar weigert dit saai in te vullen. Integendeel, elk nummer moet voldoen aan de basisvoorwaarden: informerend entertainend, praktisch bijblijvend en verfrissend diepgaand.

Top content marketing

STERCK. Magazine gelooft heilig in content marketing. We maken er zelfs werk van om samen met u de beste formule uit te denken om uw bedrijf - en uw expertise - aan bod te laten komen in het magazine.

Onze website is het verlengstuk van onze content marketing filosofie waar u uw bedrijf op een unieke pagina kan voorstellen, compleet met een overzicht van al uw activiteiten in het STERCK. Netwerck.