Flexibele en meedenkende onestoppartner
Evelyn & Frederik Verhoye
& Christian Vanderroost
ALM Lift - Hosa

Flexibele en meedenkende onestoppartner

Testimonial - ALM Lift - Hosa

www.almlift.be
www.hosa.be

Voor Hosa, specialist in isotherme constructies, is ALM Lift in de loop der jaren een onestopshop geworden. “Gedurende ons traject differentieerde onze partner zijn gamma zodanig dat we voor de meest uiteenlopende projecten op zijn veilige materiaal en verregaande dienstverlening kunnen rekenen. We hebben een duurzame commerciële relatie uitgebouwd”, zegt Christian Vanderroost, afgevaardigd bestuurder van Hosa.

“Toen ik Hosa overnam, was ALM Lift al leverancier maar toen kende ik het Pittemse bedrijf nog niet. Ik werkte enkele keren samen met andere spelers, maar al snel bleek dat ik op vlak van kwaliteit, prijs, service en lastminuteaanvragen nergens beter kon zitten dan bij ALM Lift. Aanvankelijk kochten we er machines, maar daar zijn we vanaf gestapt. Het onderhoud, de keuring en het vervoer waren een hele onderneming. Huren was gemakkelijker. Bovendien doen we projecten, gaande van een kleine slagerij tot een groot distributiecentrum, waardoor we het hele gamma van ALM Lift nodig hebben. De aankoop ervan zou te duur zijn. Door te huren hebben we ook steeds machines die voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Voor ons is de samenwerking met ALM Lift een win-winsituatie.”

“Daarnaast doen we beroep op Avero Handling, het nevenbedrijf van Frederik Verhoye. Voor kleinere montageliften, die niet zo’n grote investering vragen en niet danig veel onderhoud nodig hebben, gaan we wel over tot aankoop”, aldus nog Christian Vanderroost.

Huren zonder zorgen

“We kunnen terugblikken op een mooi traject van twintig jaar”, vervolgen Evelyn en Frederik Verhoye, gedelegeerd bestuurders van ALM Lift. “We zijn net als Hosa stap per stap geëvolueerd. Er is wederzijds vertrouwen. Onze klant kan beroep doen op ons verhuurpark van 400 machines. Hosa maakt voornamelijk gebruik van de elektrische schaarliften en verreikers, maar heeft ook onze andere machines nodig.”

“Vroeger lag bij ons de nadruk op schaarliften, heftrucks en verreikers. Intussen differentiëren we meer en meer. Zo zijn er hoogwerkers op bestelwagens en montagekranen bijgekomen. Hosa zet al veel langer dit soort toestellen in, maar tot voor kort moest het bedrijf hiervoor elders aankloppen. Door mee te evolueren met onze klant heeft hij nu maar één leverancier nodig.”

“We kijken verder dan de verhuur van machines. Onze dienstverlening moet op punt staan. We willen dat de machines op het juiste uur op de juiste plaats staan, met voldoende diesel in de tank of een volgeladen batterij zodat onze klant zich geen zorgen hoeft te maken.”

Alm lift

Hosa

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels