Gepersonaliseerde afwerking
Niels D’haeyere Marbrino

Gepersonaliseerde afwerking

Testimonial - Marbrino

www.marbrino.be

Met de geslaagde implementering van een gashaard bij een verbouwing in Sint-Martens-Latem voegde Marbrino een nieuw visitekaartje toe aan zijn rijke referentielijst. “De verregaande expertise en de gepersonaliseerde aanpak van het team van Marbrino hebben mij en mijn vrouw overtuigd”, klinkt het.

“Van enkele mensen wist ik dat deze firma een topper in zijn branche was. Nadat ik ergens in Gent een type gashaard had gezien, heb ik bij Marbrino aangeklopt. Hoewel een concurrent misschien goedkoper bleek te zijn, opteerde ik toch voor expertise. We wilden professionals in huis halen. Achteraf hoorden we dat onze architect al enkele keren constructief met Marbrino had samengewerkt, maar ik ben destijds rechtstreeks bij hen terechtgekomen.”

“Ik leerde Guido D’haeyere kennen als een zaakvoerder zonder franjes, een man van zijn woord. In de toonzaal zag ik een veelheid aan degelijke en mooie zaken, maar we bleven bij onze keuze voor een gashaard met gietijzeren achterwand.”

“Voor dit project hebben we de haard, mantel en voorzieningen geplaatst”, vervolgt ingenieur Niels D’haeyere, zoon van Guido. “Nadat de klant onze toonzaal had bezocht en overtuigd was van onze expertise, bezochten we de werf. Zo konden we de algemene stijl – in dit geval modern en strak – van de woning meenemen bij onze uitwerking van een (prijs-)voorstel met bijhorende 3D-animaties. Daarna kon de klant bij ons de materialen bekijken in combinatie met het voorstel.”

“Van zodra de klant voor ons koos, hebben we het technische plan tot in detail uitgewerkt. Om niets aan het toeval over te laten krijgt de klant steevast dit plan. Ook werden voor de plaatsing de haard, wand en andere elementen uitgezet in ons atelier”, geeft Niels aan.

Interieur op elkaar afstemmen

“Marbrino stond inderdaad voor een gepersonaliseerde aanpak”, knikt Luc Wuyts. “Zo werd bijvoorbeeld nagegaan waar de roosters moesten komen, want ze mochten niet in de weg zitten van de kastjes die ik pas later wou voorzien. Het was zaak om alle elementen van het interieur en project op elkaar af te stemmen. Zo werd er een plan bezorgd met de aanduidingen en afmetingen voor mijn andere aannemers.”

“De werkzaamheden verliepen vlot en mooi gefaseerd. Zo moest de haard, omwille van zijn gewicht, geplaatst worden vooraleer de parketvloer gelegd werd, kwestie van beschadiging te voorkomen. Wegens de coronapandemie liep ons bouwproject vertraging op, waardoor Marbrino even moest wachten met de plaatsing. Maar eenmaal wij het licht op groen zetten, ging het vooruit. In één keer werd de haard tot in de puntjes afgewerkt zodat we meteen zorgeloos konden genieten van de warmte van onze gebruiksvriendelijke haard met ontspiegeld glas.”

Marbrino

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels