Verduurzamen via operational <br>excellence
Dominique Santens PVO

Verduurzamen via operational
excellence

Bedrijfsprofiel - PVO

Je ecologische impact verlagen door in te zetten op efficiëntie en productiviteit. Dat is het stokpaardje van PVO. Van lesgeven over de ondersteuning van mensen tot het uitvoeren van projecten bij de klant: operational excellence is de rode draad doorheen alles wat PVO doet.

In 2020 werd Dominique Santens eigenaar van het West-Vlaamse bedrijf. “Onze core is operational excellence, innovatief organiseren en industrial engineering. Deze topics bieden we enerzijds via opleidingen bij ons of intern bij de klant en anderzijds via de ontwikkeling van medewerkers. En we implementeren dit ook zelf bij de klant.” Klanten variëren van kleine kmo’s tot Volvo of Colruyt. “Voor die laatste leiden we bijvoorbeeld jaarlijks een vijftiental werkverbeteraars op. Voor klanten zoals Phaz in Roeselare hielpen we hen bij het in kaart brengen van hun processen en het vereenvoudigen ervan als startpunt voor de introductie van een vernieuwing van het ERP pakket.”

Concreet verduurzamen

“Onze klanten komen bij ons om bijvoorbeeld hun productietijd te verkorten waardoor er een directe ecologische impact is zoals minder grondstoffen- en energieverbruik”, vertelt Diederik Gees, nieuw commercieel directeur. “Verduurzaming is een rechtstreeks gevolg van wat we doen. Wij zijn trouwens één van de weinige spelers die aan quasi alle zeventien Sustainable Development Goals (United Nations) kunnen meewerken. Verduurzamen blijft ook de focus voor de komende jaren. “Zo maken we tenminste echt verschil. Samen met een sterk team, dat nog verder kan groeien.”

PVO
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk
T. +32 56 21 00 98
hallo@pvo.be
www.pvo.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels