Culinair onthaasten
Koen Devos
& Anja Verheye
La Cravache

Culinair onthaasten

Bedrijfsprofiel - La Cravache

Gastronomieliefhebbers uit alle uithoeken van België trekken naar Rekkem er om La Cravache te ontdekken. Chef Koen Devos, Ridder in de Truffelorde en één van de 33 Masterchefs van België, schotelt speelse, creatieve gerechten voor met een klassieke toets in een exclusief interieur en een unieke sfeer. Of u nu voor een businesslunch aanschuift of na een uitgebreid diner in de luxueuze Bed and Breakfast blijft overnachten, binnenstappen bij La Cravache voelt altijd als thuiskomen.

Gastvrijheid: dat is het kernwoord voor La Cravache. Tot in de kleinste details worden gasten verwend wanneer ze de zaal van het restaurant betreden. “Mijn echtgenote Anja verwelkomt de gasten samen met onze meestersommelier Chris, die al twintig jaar aan onze zijde staat”, vertelt chef Koen Devos. “Met onze onberispelijke bediening zetten wij in op een persoonlijk gastheerschap.”

De chef heeft een indrukwekkende culinaire carrière achter de rug en werkte onder meer samen met Peter Goossens en Eddie Van Maele. Vandaag wordt hij bijgestaan door een jong team dat verfrissende gerechten brengt. “We werken markt- en seizoensgebonden en zetten het pure product graag centraal. Geen onherkenbare ingrediënten dus. Als u kreeft bestelt, dan vindt u ook kreeft op uw bord”, lacht Koen. “Reken verder op streekproducten zoals asperges uit Moorsele of jonge hoppescheuten uit Poperinge. We zetten de streek letterlijk op de kaart.”

Een snelle lunch of extra lang genieten

Wil u met collega’s of zakenpartners genieten van een gastronomische lunch, dan kiest u uit de fast lunch of het businessmenu. “Onze fast lunch bestaat uit een hoofdgerecht en dessert en is bedoeld voor wie weinig tijd heeft, maar toch culinair wil genieten. Bij het businessmenu kiest u uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en suggesties, en een dessert. Dat menu is erg populair bij zakenmensen, omdat ze toch nog een keuze kunnen maken maar tegelijk in anderhalf uur weer buiten kunnen staan als ze dat wensen. Het businessmenu serveren we trouwens zowel ’s middags als ’s avonds.” 

La Cravache is verscholen in het groen op een perceel van 7.000 vierkante meter. Voldoende plaats voor een ruime parking en een Bed and Breakfast met twee royale kamers. Koen: “Heel wat van onze klanten komen hiernaartoe om te onthaasten. Na een uitgebreid diner kunnen ze ter plekke logeren en ’s ochtends van een heerlijk ontbijt genieten. Zo vertrekken ze helemaal uitgerust en voldaan opnieuw naar huis.” 

La Cravache
Gentsesteenweg 215
8930 Rekkem - België
T. 056 42 67 87

info@lacravache.be
www.lacravache.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels