De smaakpapillen van klanten verwennen is een stiel die Gilles Pauwels tot kunst heeft verheven. Vanuit zijn culinaire biotoop in Pittem werkt de cateraar telkens weer gepersonaliseerde concepten uit, die perfect aansluiten bij de wens van de klant. De heerlijke, kraakverse bereidingen doen de rest en vormen meteen ook het visitekaartje voor de viswinkel die Gilles samen met echtgenote Valerie Tack uitbaat.
Nadat Gilles Pauwels bij bekende restaurants als Boury en Danny Horseele heel wat ervaring opdeed, bewees hij ook als freelancer en culinair consulent zijn meerwaarde. “Op zoek naar iets om samen met mijn vrouw te doen, zijn we gestart met home cookings. Drie jaar geleden openden we onze eigen viswinkel, maar inmiddels zijn we ook in de catering weer volop actief.”
Verfijnd en betaalbaar
Ateljee G. is synoniem voor gastronomische en verfijnde gerechten, die toch toegankelijk en betaalbaar zijn. “Bij elke cateringopdracht staat de persoonlijke aanpak centraal: we luisteren naar wat de klant wil, sturen op basis van onze expertise eventueel wat bij en stellen dan een offerte op maat voor, die geheel beantwoordt aan de stijl of het thema van het trouwfeest, de receptie, het personeelsfeest of een ander zakelijk evenement. Ondernemingen kunnen ons ook inschakelen om een hele dag (ontbijt, lunch, avondmenu) voor hen te koken. Elk concept is volledig uitgewerkt ‘à la tête du client’, met een sterke prijs-kwaliteitverhouding als belangrijke troef.”
Gilles en Valerie staan erop om op elk feest waarvoor Ateljee G. het vertrouwen krijgt, zelf de honneurs waar te nemen. “Voor ons is dat de beste manier om telkens weer kwaliteit te garanderen. Dat die formule werkt, bewijst de vaststelling dat de aanvragen om het culinaire luik op andere evenementen te verzorgen, spontaan binnenlopen. Van 25 tot 1000 man: we kunnen ons voor iedere groep organiseren, terwijl de kwaliteitsfocus centraal blijft staan”, vult Valerie aan.
Viskok van het Jaar
Ateljee G. verdiende zijn strepen met vis-, vlees- en andere gerechten. Het spreekt wel tot de verbeelding dat Gilles dit jaar in de Nationale Horecawedstrijd van VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) bekroond werd tot Viskok van het Jaar. “Die bekroning gaf ook onze viswinkel Vis Ateljee en onze webshop een boost, maar verandert niets aan de insteek waarmee we onze cateringdiensten aanpakken”, besluit de succesvolle kok.
Ateljee G.
Tieltstraat 17
8740 Pittem - België