Keizer van de smaak

Op zijn lauweren rusten. Niet bij topchef Peter Goossens die met La Rigue een prestigieuze uitdaging aangaat en volop aan nieuw succes timmert. En er wordt ook niet bepaald met de vingers gedraaid in de bouwsector. Met een dalende trend in vergunningen en dunnere orderboekjes is het zaak om helder vooruit te kijken. Het menu eens opnieuw analyseren, scherpstellen en waar mogelijk herdefiniëren. Zoals het een topchef betaamt.

  • STERCK West-Vlaanderen Nr.1 STERCK West-Vlaanderen Nr.1
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.2 STERCK West-Vlaanderen Nr.2
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.3 STERCK West-Vlaanderen Nr.3
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.4 STERCK West-Vlaanderen Nr.4
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.5 STERCK West-Vlaanderen Nr.5
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.6 STERCK West-Vlaanderen Nr.6
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.7 STERCK West-Vlaanderen Nr.7
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.8 STERCK West-Vlaanderen Nr.8
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.9 STERCK West-Vlaanderen Nr.9
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.10 STERCK West-Vlaanderen Nr.10
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.11 STERCK West-Vlaanderen Nr.11
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.12 STERCK West-Vlaanderen Nr.12
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.13 STERCK West-Vlaanderen Nr.13
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.14 STERCK West-Vlaanderen Nr.14
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.15 STERCK West-Vlaanderen Nr.15
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.16 STERCK West-Vlaanderen Nr.16
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.17 STERCK West-Vlaanderen Nr.17
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.18 STERCK West-Vlaanderen Nr.18
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.19 STERCK West-Vlaanderen Nr.19
  • STERCK West-Vlaanderen Nr.20 STERCK West-Vlaanderen Nr.20
STERCK West-Vlaanderen — Nr.19

STERCK. West-Vlaanderen
Nr.19

oktober 2023 lees online